2012. június 27., szerda

Borostyános

A szomszédunk, évente kétszer, megnyírja a borostyánt a kerítésen. Ilyenkor - mint valami éhenkórász eb egy konyha hátsó kijáratánál - én odasomfordálok és kérek néhány lehullott ágat. Ezekből aztán megpróbálok különböző díszeket készíteni a lakásba.

Ez alkalommal az jutott eszembe, hogy kis csokrot csinálok belőle. Dróttal körbekötöttem, aztán a száránál egy szalagot tettem rá és a levelek közt fölvezettem a szalag végeit. Ezután csináltam belőle egy masnit. Egész csinos kis darab lett!


3 megjegyzés:

  1. Kedves Jenci! Nem szoktam kommentelni, de mindig örömmel olvasom az ötleteidet és a blogodat is. Ezért egy díjat is szeretnék neked átnyújtani, amit a blogomon megtalálsz: http://maminyomdokaiban.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam-liebster-award.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen elfogadok egy ilyen kedves ajánlatot. Már csak azt magyarázd el kérlek, hogy miként tudom átvenni? Nem találtam az oldaladon ilyen jellegű útmutatást.

      Köszönöm!!!!

      Törlés
  2. Elnézést, hogy csak most válaszolok.
    Úgy tudod átvenni, hogy a képet lemented és az alatta lévő pár sort, hogy mi a "díj" funkciója, kimásolod. Majd válaszolsz a kérdésekre, amiket feltettem és te is írsz 11 kérdést + továbbadod - ha akarod. :)

    VálaszTörlés